06 23 73 02 22 info@rmtuincreatie.nl

Vacature Assistent Hovenier Almelo

OVERIJSSEL – FULL TIME

Wij bieden:

– Salaris conform CAO
– Opleidingsmogelijkheden
– Uitdagende projecten
– Startbonus van € 250

Dit zijn wij

Bij RM Tuincreatie zijn we trots op onze groei van de afgelopen jaren en het groeiende klantenbestand. Om deze groei bij te houden en onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we op zoek naar meerdere assistent hoveniers om ons team te versterken. Zodat we samen aan mooie projecten kunnen werken.

Wij bieden je de kans om te werken in een dynamisch en groeiend bedrijf waarbij je inzet wordt gewaardeerd en je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team bij RM Tuincreatie en mee te werken aan de mooiste tuinprojecten? Bekijk dan deze vacature en solliciteer.

hovernier rm tuincreatie

Dit ben jij

Als assistent hovenier zijn er een aantal functie-eisen waaraan je moet voldoen. Zo is het belangrijk dat je een passie hebt voor groen en het leuk vindt om buiten te werken. Daarnaast is het belangrijk dat je proactief bent en zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.

Leergierig

We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden voor training en opleiding.

MBO-opleiding

In de richting van groen, tuin- en landschapsinrichting of een vergelijkbare opleiding.

Passie voor groen

Het is belangrijk dat je een passie hebt voor groen en het leuk vindt om buiten te werken.

Plantenkennis

Je hebt een basis plantenkennis en weet hoe je ze moet onderhouden en ze moet planten.

Je bent handig

Ook heb je ervaring met het werken met diverse gereedschappen en machines, zoals een grasmaaier, heggenschaar en kettingzaag.

Rijbewijs

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur ook een VCA-certificaat.

Waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

Dit bieden wij:

We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden voor training en opleiding. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, pensioenregeling en de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.

Kortom, bij RM Tuincreatie krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een groeiende organisatie waar jouw inzet wordt gewaardeerd en je de vrijheid krijgt om jouw creativiteit te uiten. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe assistent hovenier.

Tuincreaties waar we samen aan gaan werken

Landelijke tuin

Planten en ronde vormen zijn een belangrijk onderdeel van de landelijke tuin, vooral bloemen. Hierbij hebben we veel groepen van dezelfde soort gepland, waardoor er een kleurrijke en georganiseerde uitstraling ontstaat. Door het gebruik van natuurlijke elementen en traditionele materialen ontstaat er een warme en uitnodigende sfeer.

Moderne tuin

Een moderne tuin met heeft vaak een strak en eigentijds ontwerp, met de nadruk op rechte lijnen, geometrische vormen en een beperkt kleurenpalet. Materialen zoals beton, metaal en gras worden vaak gebruikt om een moderne uitstraling te creëren.

Kapschuur

Een heerlijke zomeravond in je eigen achtertuin, omringd door de warme uitstraling van een houten overkapping. Houten overkappingen zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en veelzijdigheid. Of het nu gaat om een eenvoudige pergola of een uitgebreide terrasoverkapping

Sollicitatie


7603 AB Almelo
06- 23 73 02 22
info@rmtuincreatie.nl