06 23 73 02 22 info@rmtuincreatie.nl

Wie zijn wij?

Met passie en precissie

RM Tuincreatie is een jong en innoverend bedrijf dat zowel tuinontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie verzorgd. RM Tuincreatie werkt met een team van professionele, opgeleide medewerkers met vakbekwame kennis. Ons bedrijf is breed inzetbaar en werkt voor particulieren, bedrijven maar ook zorginstellingen gaan wij niet uit de weg.

Wij zijn er voor onze klanten, luisteren naar uw wensen en geven advies op maat. Kijk rustig rond op onze website en laat u inspireren door de geweldige projecten die wij hebben mogen maken.  

Mark ...

Mark ...

06 - 23 73 02 22

Na het afronden van mijn studie tuin en landschapsinrichting aan Hogeschool Van Hall Larenstein (2018) ben ik aan het werk gegaan. Al snel kwam ik erachter dat ik meer wou betekenen voor mijn klanten en mijn eigen koers wou gaan varen. Daarom ben ik in 2020 samen met Ruben RM Tuincreatie begonnen met wie ik de passie voor het groenvak echt kan delen. Als een echte groenliefhebber kan ik mijn kennis en expertise overbrengen op mijn klanten en ze een geweldig en mooi product verkopen.

Met mijn achtergrond als ontwerper zit ik dan ook het liefste achter de tekentafel en ontwerp ik de te gekste en gaafste tuinen. Natuurlijk hou ik me ook bezig met het calculeren, plannen en afstemmen met klanten waardoor ik een enorm positieve energie krijg. Mijn creativiteit en passie, die kan ik zeker binnen ons eigen bedrijf kwijt. Graag kom ik dan ook vrijblijvend bij u langs om onder het genot van een kop koffie uw tuinideeën te bespreken en kennis met u te maken!

Ruben ...

Ruben ...

06 - 30 98 66 64

Toen ik de mbo-niveau 4 opleiding als hovenier had afgerond, ben ik gelijk aan het werk gegaan bij een middelgroot hoveniersbedrijf. Na 5 geweldige jaren gewerkt te hebben als hovenier, begon het gevoel voor een eigen onderneming steeds meer te kriebelen. Toen ik Mark op mijn pad tegenkwam was al snel duidelijk dat we dezelfde liefde voor ons vak delen en hebben we in 2020 samen RM Tuincreatie op gericht.

Als hovenier vind ik het geweldig om de klant hun droomtuin werkelijkheid te mogen maken. Met mijn kritische oog zorg ik dat elk ontwerp tot in detail uitgevoerd wordt. Iedere tuin is uniek en op maat gemaakt voor onze klanten, dat maakt mijn vak zo geweldig en uitdagend. Graag kom ik vrijblijvend bij u langs om u te adviseren en uw tuinideeën werkelijk te maken.     

Contact

7603 AB, Almelo
06 23 73 02 22 info@rmtuincreatie.nl