06 23 73 02 22 info@rmtuincreatie.nl

Het ‘verlengstuk’ van uw huis

De tuin is tegenwoordig veel meer dan een tuin. Het is het ‘verlengstuk’ van het huis. De tuin wordt daarom niet alleen afgestemd op de gebruiker, maar vooral ook op de bestaande ruimte met bijbehorend pand. Hierbij kunnen de kleine details dan ook zeker niet ontbreken zodat de juiste detaillering tot stand komt. De tuinontwerpers van RM Tuincreatie zijn dan ook vakbekwame tuinontwerpers en hebben de juiste diploma’s zodat ze van uw tuin ook echt een buitenwoonkamer kunnen maken. Of het nu gaat om stadstuinen, villatuinen, dakterrassen, moderne tuinen, alles is mogelijk bij RM Tuincreatie. Neem ook rustig contact met ons op als u plannen heeft met uw tuin en laat u door ons inspireren en informeren.

Tuinontwerp

Een tuinontwerp komt niet zomaar tot stand. Graag vertellen wij u in een eerste vrijblijvend gesprek over het ontwerpproces om vervolgens tot een goed tuinontwerp te komen. Een goede inventarisatie van uw tuin is dan ook van groot belang. Uiteraard spelen ook uw wensen een grote rol in een goed tuinontwerp. De onderstaande punten zijn van toepassing in het ontwerp voor uw nieuwe tuin:

Inventarisatie

  • Afmetingen en hoogtes
  • Indeling van de gevel en kavel
  • Bezonning
  • Hergebruik van materialen / beplanting
  • Foto’s van de huidige situatie

3D tekening als extra dimensie

Uw nieuwe tuin

  • Functies
  • Wensen / ontwerpstijl
  • Budgetten
  • Tuinaankleding (verlichting, bloempotten, meubilair)

Ontwerpproces

Na ons kennismakingsgesprek zullen wij voor u de tekenkamer ingaan, om in deze kamer een eerste concepttekening voor u te schetsen. Met deze tekening willen wij u een indruk geven hoe uw tuin eruit kan komen te zien. Om er zeker van te zijn dat al uw wensen goed verwerkt zijn in de tekening, wordt de tekening eerst met u doorgenomen. Vervolgens als u helemaal tevreden bent met uw tuinontwerp, volgt het beplantingsplan om daarmee het ontwerp voor u helemaal compleet te maken.

Ook verzorgen wij graag de aanleg voor u. De aanleg gebeurt natuurlijk pas nadat u een offerte van ons heeft ontvangen met daarin de exacte kosten om het tuinontwerp te realiseren. Indien er vergunningen nodig zijn kunnen wij de benodigde vergunningen ook voor u regelen, zodat u volledig ontzorgd wordt.

 

Contact

7603 AB, Almelo
06 23 73 02 22 info@rmtuincreatie.nl