06 23 73 02 22 info@rmtuincreatie.nl

Het belang van onderhoud

In het eerste jaar na de aanleg van uw tuin is met name de beplanting het meest kwetsbaar. Deze verdienen dan ook zeker na het eerste jaar extra aandacht en onderhoud. Onderhoud waar kennis en expertise bij komt kijken.

 

Contact opnemen

Wat kan RM tuincreatie doen in uw tuin?

Klein onderhoud zoals: onkruid plukken, bladruimen, water geven aan de beplanting kunt u prima zelf doen. Echter raden wij u aan om RM Tuincreatie 1 a 2 keer per jaar in te schakelen voor het onderhoud waarbij kennis en expertise van essentieel belang is. Zij kunnen bijvoorbeeld de beplanting bijsturen op essentiële punten zodat deze goed tot zijn recht komt. Wij bieden het onderhoud in verschillende mogelijkheden aan bijvoorbeeld contractueel of incidenteel onderhoud op afspraak. U zegt het maar! Het onderhoud kan uitgevoerd worden volgens uw wensen, zo kunt u aan de volgende mogelijkheden denken:

compleet jaar- rond onderhoud

Hierbij kunt u zelf het aantal beurten samen stellen en de gewenste werkzaamheden bepalen.

jaarlijkse onderhoudsbeurten

Voorjaarsbeurt, zomerbeurt (waarbij de hagen geschoren zullen worden) en het winterklaar maken van uw tuin tijdens de winterbeurt.

Incidenteel onderhoud op afspraak

Hierbij kunt u denken aan specialistisch werk, wat u graag door een expert wil laten uitvoeren.

Gazononderhoud

Denkend aan het verticuteren en beluchting in het voor- en najaar van het gazon en het verrijken van het gazon met organische meststoffen en/of kalk.

Het schoonmaken van de dakgoten

Zodat tijdens hevige regenbuien het regenwater niet wordt belemmerd door blad of ander vuil

Onkruid

Wij maken uw tuin onkruidvrij zoals u het wenst en u weer volop van uw tuin kunt genieten. Ook voor het bestrijden van onkruid tussen het straatwerk middels biologische bestrijdingsmiddelen kunt u aan ons over laten.

All round

Wist u dat wij tuinen in allerlei soorten en maten aanleggen? Niks gaat ons te ver. Van een klassieke tuin, Ibiza tuin, moderne tuin of een natuurlijke tuin. Bij RM Tuincreatie helpen wij uw tuin ideeën te verwezenlijken.

Contact

7603 AB, Almelo
06- 30 98 66 64
info@rmtuincreatie.nl