06 23 73 02 22 info@rmtuincreatie.nl

Hovenier Almelo

Sta je op het punt om van je tuin jouw droomtuin te maken en ben je op zoek naar een hovenier in Almelo? Wij, ervaren hoveniers van RM Tuincreatie, kunnen je helpen! Van het schetsen van jouw droomtuin tot aan de uitvoering, wij zijn er om je te begeleiden. Met de modernste technieken en materialen creëren wij niet alleen een schitterende tuin, maar ook eentje die eventueel onderhoudsarm is en waarvan je echt kunt genieten.

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Laten we samen jouw tuindroom werkelijkheid maken!

Nieuwste trends

Ervaren hoveniers 

Beste materiaal

Over RM Tuincreatie

RM Tuincreatie is een vernieuwend bedrijf dat alles op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie voor je verzorgt. Samen met ons team van professionals creëren wij tuinen waar je volop van kunt genieten. Of je nu een particulier, bedrijf of zorginstelling bent, wij realiseren jouw droomtuin.

We denken met je mee en luisteren naar jouw wensen. Ons advies is altijd op maat, zodat jij je volop kunt uitleven in jouw tuin. Bekijk onze indrukwekkende projecten en laat je inspireren door onze tuincreaties. Kies voor RM Tuincreatie en samen maken wij van jouw tuindroom een werkelijkheid!

Tuindiensten

RM Tuincreatie is de hovenier in Almelo bieden we uitstekende tuindiensten voor particulieren en bedrijven aan. Als ervaren hoveniers creëren en onderhouden prachtige tuinen die aansluiten bij je wensen en stijl. Of je nu op zoek bent naar een nieuw tuinontwerp, regulier tuinonderhoud, of specifieke diensten zoals beplanting, overkapping en bestrating, wij hebben de kennis en expertise om jouw droomtuin te realiseren.

Tuinontwerp

Wij geloven in het creëren van tuinen die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en praktisch. Daarom werken wij nauw samen met onze klanten om hun specifieke wensen en behoeften in kaart te brengen. Of je nu een kleine stadstuin of een uitgebreide landelijke tuin heeft, wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomtuin.

Tuinaanleg

Het creëren van niets naar iets waar je plezier van heeft en ook nog eens lang van kunt genieten. Zodat je zich naast in je huis ook thuis voelt in je tuin en dit ieder seizoen weer opnieuw. Ons steentje daaraan bij kunnen dragen is waar wij het voor doen.

Tuinonderhoud

Klein onderhoud zoals: onkruid plukken, bladruimen, water geven aan de beplanting kun je prima zelf doen. Echter raden we je aan om RM Tuincreatie 1 à 2 keer per jaar in te schakelen voor het onderhoud waarbij kennis en expertise van onmisbaar belang is. Ze kunnen bijvoorbeeld de beplanting bijsturen op nodige punten zodat deze goed tot zijn recht komt. 

Overkappingen

 Een overkapping is vaak het verlengde van het huis. Steeds vaker krijgen we de vraag om een ‘buitenkamer’ te realiseren. Benieuwd naar inspiratie voor jou overkapping? Bekijk dan onze projecten.

Wat onze klanten zeggen

★★★★★

Wij zijn tevreden over RM tuincreatie. Afspraken worden snel gemaakt en nagekomen, je merkt direct dat je te maken hebt met professionals. Het ontwerp is fantastisch en de uitvoering zelfs nog beter. Ga zo door!

Ramon – Almelo

★★★★★

Deskundigheid en hard werken gaan hier samen. Enthousiaste inzet met mooi resultaat, aangepast aan je eigen smaak.

Jos – Almelo

Tuinonderhoud Almelo

Tuinonderhoud in Almelo wordt snel en efficiënt verzorgd door de ervaren hoveniers. Of je op zoek bent naar regulier onderhoud of specifieke diensten zoals beplanting, bestrating, of gazononderhoud, De tuinmannen van RM Tuincreatie hebben de kennis en expertise om je tuin in topconditie te houden.

Laat tuinonderhoud in Almelo over aan de professionals en maak gebruik van onze tuinonderhoudsdiensten. Neem contact op voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om je tuin in topconditie te houden!

Tuinontwerp Almelo

Wil jij je tuin omtoveren in Almelo? Laat RM Tuincreatie je helpen bij het ontwerpen van je droomtuin. Ons team van professionele ontwerpers staat klaar om je wensen om te zetten in een prachtig ontwerp. Of het nu gaat om een moderne of klassieke tuin, wij weten hoe we je tuin op een unieke manier kunnen ontwerpen.

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinontwerp. Neem vandaag nog contact met ons op voor een tuinontwerp op maat in Almelo.

Tuinaanleg Almelo

Tuinonderhoud in Almelo wordt snel en efficiënt verzorgd door de ervaren hoveniers. Of je op zoek bent naar regulier onderhoud of specifieke diensten zoals beplanting, bestrating, of gazononderhoud, De tuinmannen van RM Tuincreatie hebben de kennis en expertise om je tuin in perfect aan te leggen.

Het aanleggen van de tuin omvat het kiezen en planten van de juiste planten, het aanleggen van paden en het plaatsen van een veranda of overkapping.

Tuincreaties in Almelo waar we trots op zijn

Landelijke tuin

Planten en ronde vormen zijn een belangrijk onderdeel van de landelijke tuin, met name bloemen. Hierbij hebben we veel groepen van dezelfde soort gepland, waardoor er een kleurrijke en georganiseerde uitstraling ontstaat. Door het gebruik van natuurlijke elementen en traditionele materialen ontstaat er een warme en uitnodigende sfeer.

Moderne tuin

Een moderne tuin met heeft vaak een strak en eigentijds ontwerp, met de nadruk op rechte lijnen, geometrische vormen en een beperkt kleurenpalet. Materialen zoals beton, metaal en gras worden vaak gebruikt om een moderne uitstraling te creëren.

Kapschuur

Een heerlijke zomeravond in je eigen achtertuin, omringd door de warme uitstraling van een houten overkapping. Houten overkappingen zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en veelzijdigheid. Of het nu gaat om een eenvoudige pergola of een uitgebreide terrasoverkapping

Ook enthousiast geworden?